Trafny dobór win i analiza karty do serwowanych potraw wymaga nie tylko konkretnej wiedzy, ale i sporego wyczucia. Dlatego najpierw zaczynamy od szczegółowej analizy menu restauracyjnego, a dopiero później przechodzimy do budowy dopasowanej do Waszych potrzeb karty win. Dzięki temu goście zawsze znajdą odpowiednią oprawę zamówionego posiłku, a kelnerzy doradzą rodzaj wina tak, aby zadowoliły podniebienia wszystkich osób przy stole.
Odpowiednio skonstruowane menu restauracji budzi zaufanie klientów. Goście intuicyjnie czują, że nic nie znalazło się w karcie przypadkowo i chętnie wrócą w to samo miejsce, żeby wypróbować nowych połączeń smaków. Bez względu na rodzaj kuchni, zawsze dopasujemy wina, które idealnie podkreślą charakterystyczne dla kuchni smaki i skomponują się z nimi w harmonijną całość.
Wielu trójmiejskich restauratorów już zaufało naszym usługom z zakresu doboru win – zachęcamy Was do dołączenia do ich grona. Polecamy też prowadzone przez Jakuba Walentowskiego szkolenia i degustacje, dzięki którym Wasi współpracownicy dowiedzą się wiele na temat win i nabiorą swobody w dobieraniu ich do zamówionych przez gości dań.